Ervaringen

Daphne heeft ons voor en tijdens de bevalling op een prachtige manier ondersteund. Haar warme persoonlijkheid, heldere communicatie en dienstbaarheid zorgden ervoor dat ik vanuit vertrouwen in volledige overgave kon gaan. Ik kon mij geen betere thuisbevalling inbeelden en wens alle moeders een even positief verhaal toe.
Sara & Gab


Tijdens de thuisbevalling van mijn zoon, hebben we Daphne gevraagd als doula om voor onze dochter te zorgen tijdens de bevalling. Zo hadden we de kans om onze dochter bij de bevalling te laten zijn alsook om ons te focussen op de komst van onze zoon.
Wij hebben Daphne ervaren als warm, zorgzaam en gezellig aanwezig. Daphne kan als geen andere helemaal verbinden met de persoon waarover ze zich ontfermt. Wij konden er dan ook helemaal op vertrouwen dat Daphne de noden van onze dochter zou kunnen lezen en tegemoetkomen in eender welk scenario. Ook na de bevalling blende Daphne zonder enige moeite in het geheel en voelde goed waar noden lagen. Wij kijken heel positief terug naar de aanwezigheid en het werk van Daphne!
Katrien & Elie

Daphne was zowel voor mij als voor m’n vriend een enorme steun tijdens de zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd. We zijn haar daar ongelooflijk dankbaar voor! 
Het voelde heel natuurlijk om met haar in gesprek te gaan, ze kon ons geruststellen bij onzekerheden en gaf deskundige adviezen vanuit haar ervaring en kennis. Mede dankzij onze doula waren we goed voorbereid op geboorte van ons kindje. 
Het was fijn en geruststellend om haar in de buurt te hebben tijdens de bevalling en erna. Daphne zorgde voor ons, als nieuwe ouders, waardoor wij er helemaal konden zijn voor ons babytje.
Jolien & Mike